[English version below]

Programmes concernés : Master in Finance ; Master in Data Science & Business Analytics ; Master in Strategy & Management of International Business ; Master in Management ; MSc Marketing Management & Digital

Vous êtes exempté de test d'anglais si vous avez fait vos études supérieures entièrement en anglais durant les 3 dernières années.

Pour ce faire, téléchargez dans Téléchargement des documents un document officiel provenant de votre université (ex. : certificat, attestation, relevé de notes, ...) où la langue d'instruction est explicitement mentionnée.

N'oubliez pas de mettre à jour la partie Résultats de tests comme suit :

- Ajoutez un test,

- Sélectionnez "Test d'anglais",

- Puis "Dispensé de test d'anglais..." et remplissez la ligne qui vous concerne.

- - - - - - - - - -

Relevant programmes: Master in Finance; Master in Data Science & Business Analytics; Master in Strategy & Management of International Business; Master in Management ; MSc Marketing Management & Digital

You are exempt if English was the only language of instruction for at least 3 years in higher education.

Please upload an official university document (e.g. certificate, mark sheet, …) stating the language of instruction in the Supporting Documents section under English test score.

Also, please do not forget to update the Test scores section as follows:

- Add a new test;

- Select "English test"

- Chose "English test exempt" and then "English Test waiver - Academic in English".