[Version française plus bas]

Relevant programmes: Master in Finance; Master in Data Science & Business Analytics; Master in Strategy & Management of International Business; Master in Management applying with an international degree; MSc in Marketing Management & Digital (Singapore)

If you completed at least 3 years of full-time studies (undergraduate and/or graduate level) at an accredited university or institution of higher education, you do not have to upload an English proficiency test score.

Please upload an authenticated university document (e.g. certificate, mark sheet, …) stating the language of instruction in the Supporting Documents section under English Test.

Also, please do not forget to update the Test Scores section as follows:

- Add a new test;

- Select "English test"

- Chose "English test exempt" and then "English Test waiver - Academic in English".

- - - - - - - - - -

Programmes concernés : Master in Finance ; Master in Data Science & Business Analytics ; Master in Strategy & Management of International Business ; Master in Management sur titre international ; MSc in Marketing Management & Digital (Singapour)

Vous êtes exempté de test d'anglais si vous avez fait vos études supérieures, en formation initiale, entièrement en anglais durant au moins 3 ans dans un établissement accrédité.

Pour confirmer votre exemption, téléchargez dans Documents justificatifs puis Test d'anglais un document officiel provenant de votre université (ex. : certificat, attestation, relevé de notes, ...) où la langue d'instruction est explicitement mentionnée.

N'oubliez pas de mettre à jour la partie Résultats de tests comme suit :

- Ajoutez un test,

- Sélectionnez "Test d'anglais",

- Puis "Dispensé de test d'anglais..." et remplissez la ligne qui vous concerne.